سفارش تبلیغ
صبا ویژن

اخبار خوب از سراسر وب برای شما

در هر نمایشگاهی چند غرفه وجود دارند که تعداد زیادی بازدیدکننده در مقابل آن‌ها جمع شده‌اند و تعداد خیلی بیشتری غرفه وجود دارند که بازدیدکننده‌ها بی‌توجه از مقابلشان عبور می‌کنند. در نمایشگاه تمام ارتباطی که با بازدیدکننده‌ها دارید، مهم است؛ از اولین نگاهی که به غرفه شما می‌اندازند تا زمانی که با محصول خریداری‌شده یا با اطلاعات کافی از محصولات از غرفه شما خارج می‌شوند.ایجاد شانس موفقیت در نمایشگاه‌ها چندان سخت نیست؛ زیرا شما با افرادی ارتباط دارید که به حوزه کاری شما علاقمند هستند یا به آن نیاز دارند.

بنابراین با کارهای ساده‌ای مثل طراحی دکوراسیون حرفه‌ای برای غرفه با چاپ استند رول آپ و پاپ آپ یا ارائه اطلاعات کافی به کمک کاتالوگ‌های حرفه‌ای محصولات می‌توانید توجه مخاطبان را جلب کنید و یکی از غرفه‌های پربازدید و موفق در نمایشگاه باشید. در این گزارش بر اساس تجربه کارهایی که باعث موفقیت یا شکست یک غرفه در نمایشگاه می‌شوند را بررسی می‌کنیم و توضیح می‌دهیم که چطور می‌توانید غرفه خود را به یکی از پربازدیدترین‌ بخش‌های نمایشگاه تبدیل کنید.

اقلام چاپی

استند رول آپ

4 کاری که غرفه‌های شکست‌خورده در نمایشگاه انجام می‌دهند

تجربه نشان می‌دهد که تفاوت بازدید غرفه‌ها ارتباط چندانی به نوع محصول ندارد. چه بسیار مواقعی که دو غرفه با محصولات مشابه در نمایشگاه حاضر هستند که یکی بازدید بسیار زیادی می‌گیرد و دیگری حتی یک درصد رقیب هم مورد استقبال بازدیدکننده‌ها قرار نمی‌گیرد. در نمایشگاه بسیاری از بازدیدکننده‌ها تاکنون محصولات شما را مصرف نکرده‌اند و هیچ ذهنیتی درباره کیفیت یا کاربری محصولاتتان ندارند.

به همین دلیل شما باید برای اولین بار توجه آن‌ها را جلب کنید و پیام خود را به کمک ابزارهای مناسب مانند چاپ کاتالوگ، بروشور یا فولدرهای تبلیغاتی به آن‌ها ارائه دهید. غرفه‌های شکست‌خورده در نمایشگاه اغلب همین کارهای ساده را انجام نمی‌دهند و زحماتی که برای حضور در نمایشگاه کشیده‌اند را به هدر می‌دهند. این غرفه‌ها معمولا یک یا چند اشتباهی که در ادامه توضیح می‌دهیم را مرتکب می‌شوند.

1. بی‌توجهی به ظاهر غرفه نمایشگاهی

بعضی از کسب‌وکارها به کیفیت محصولاتشان اطمینان دارند و می‌دانند مشتریان در صورت استفاده از محصولات، رضایت صددرصدی خواهند داشت. به همین خاطر چندان روی ظاهر کار نمی‌کنند و معتقد هستند که مشتری‌ها بخاطر کیفیت آن‌ها را پیدا خواهند کرد! واقعیت این است که هیچوقت این اتفاق نمی‌افتد. تا وقتی غرفه شما ظاهر جذابی نداشته باشد و در میان غرفه‌های پر زرق‌وبرق نمایشگاه دیده نشود، هیچ شانسی برای نمایش دادن محصول باکیفیت خود نخواهید داشت!

دکوراسیون غرفه، لباس‌های تیم حاضر در نمایشگاه، ابزارهای تکنولوژی موجود در غرفه و حتی صداهایی که از غرفه شما به گوش می‌رسد، اولین بخش تعامل شما با بازدیدکننده‌ها را می‌سازد. هرچقدر این موارد جذاب‌تر باشند، بازدیدکننده‌های بیشتری را به غرفه شما می‌کشانند و این فرصت را در اختیار شما قرار می‌دهند که به بازدیدکننده‌ها ثابت کنید محصولی با کیفیت خیلی بیشتر از رقبا به آن‌ها عرضه می‌کنید.

 

 

jecy4xmzbZ5mk89O4uGoNKE2Su9h4isqeAEVhwiu

2. صرفه‌جویی نابه‌جا در هزینه‌ها

وقتی به غرفه گرفتن در یک نمایشگاه فکر می‌کنید، باید بدانید که این کار هزینه زیادی دارد. با صرفه‌جویی نابه‌جا در هزینه‌ها، همان پول کمی که صرف کرده‌اید را هم هدر می‌دهید و هیچ نتیجه‌ای نمی‌گیرید. استفاده از ابزارهای چاپی بی‌کیفیت مثل تراکت یا بروشورهای تک‌رنگ، استفاده از میز کار معمولی با رومیزی پارچه‌ای به‌جای میز کانتر تاجدار و عدم توجه به پوشش هماهنگ پرسنل حاضر در غرفه چند اشتباهی است که غرفه‌های شکست‌خورده برای صرفه‌جویی در هزینه‌ها مرتکب می‌شوند.

منظور از هزینه‌بر بودن شرکت در نمایشگاه این نیست که بودجه کلانی به این کار اختصاص دهید. با صرف بودجه معقول (نه‌ کم و نه زیاد) برای بخش‌های مختلف غرفه خود می‌توانید توجه بازدیدکننده‌ها را جلب کنید. اگر به درستی آن‌ها را در مسیر خرید محصولات خود هدایت کنید، درآمد حاصل از نمایشگاه چند برابر بودجه‌ای که به غرفه اختصاص داده‌اید، خواهد بود.

e77d96787f3ecee53e4d90e56d7df70a7cc00e34_conter-taj-dar

3. بی‌توجهی به پرسونای مخاطب

بعضی از غرفه‌ها به آنچه مخاطبشان نیاز دارد، توجهی نشان نمی‌دهند. به‌عنوان مثال در یک نمایشگاه صنعتی، بازدیدکننده‌ها تمایل دارند نسخه‌ای از دستگاه‌های صنعتی تولیدشده توسط تولیدکننده غرفه‌دار را ببینند یا حداقل یک ویدیو از عملکرد دستگاه تماشا کنند، اما در غرفه فقط افرادی نشسته‌اند و با یکدیگر صحبت می‌کنند و در بهترین حالت، فقط یک کاتالوگ از محصول را در اختیار بازدیدکننده قرار می‌دهند. در ابتدا باید برای بازدیدکننده‌ها سوال ایجاد کنید تا برای بازدید از غرفه شما کنجکاو شوند؛ اما بعد از آن به تمام سوالات پاسخ دهید و هر آنچه مخاطب نیاز دارد بداند را در اختیار او بگذارید.

دقت داشته باشید که این اطلاعات هم باید توسط پرسنل غرفه و هم با استفاده از ابزارهایی مثل کاتالوگ، بروشور، فولدر تبلیغاتی و مواردی از این قبیل در اختیار بازدیدکننده قرار گیرند. با ارائه ابزارهای چاپی حاوی اطلاعات مورد نیاز مخاطب، او می‌تواند بعد از نمایشگاه، سرفرصت اطلاعات محصولات شما را بررسی کند و برای خرید تصمیم بگیرد.

4. تعامل نداشتن با بازدیدکننده‌ها

در حال حاضر در نمایشگاه‌ها ابزارهای تعاملی و تکنولوژی رونق بسیاری پیدا کرده است و به یک عامل برای جلب توجه بازدیدکننده‌ها تبدیل شده است. بعضی از غرفه‌ها مانیتورهای لمسی را در اختیار بازدیدکننده‌ها قرار می‌دهند تا با کلیک روی صفحه، اطلاعات مورد نیاز درباره محصول مورد نظرشان را به دست آورند. غرفه‌های شکست‌خورده از این امکانات استفاده نمی‌کنند.

تیم حاضر در غرفه و ارتباطی که با بازدیدکننده‌ها برقرار می‌کند نیز از دیگر ضعف‌های غرفه‌های شکست‌خورده در نمایشگاه است. در این غرفه‌ها معمولا یا تعداد افراد کم است یا تسلط چندانی بر محصولات ندارند و نمی‌توانند سوالات مخاطب را پاسخ دهند یا مهارت‌های ارتباطی خوبی برای جلب توجه مخاطب خود را ندارند.

3 کاری که غرفه‌های پربازدید در نمایشگاه انجام می‌دهند

غرفه‌های موفق در نمایشگاه معمولا کسب‌وکارهای باتجربه‌ای هستند که می‌دانند چطور باید در نمایشگاه حضور پیدا کنند. آن‌ها ارتباط با مخاطب را از پیش از حضور در نمایشگاه شروع می‌کنند، مثلا در شبکه‌های مجازی کاربران را به نمایشگاه دعوت می‌کنند یا بنرها و بیلبوردهای نزدیک به نمایشگاه را برای تبلیغات خودشان رزرو می‌کنند. آن‌ها ذهن مخاطب را طوری آماده می‌کنند تا وقتی به نمایشگاه می‌رسد، به دنبال غرفه آن‌ها بگردد تا از آن بازدید کند! در ادامه 3 تکنیک اصلی موفقیت این دسته از غرفه‌ها در محل نمایشگاه را بررسی می‌کنیم.

1. طراحی دکوراسیون جذاب و چشم‌گیر برای غرفه

وقتی وارد نمایشگاه می‌شوید، به‌راحتی می‌توانید یک غرفه موفق را تشخیص دهید؛ زیرا در همان اول که چشمتان به غرفه توجهتان حداقل به یک نکته پررنگ درباره غرفه جلب می‌شود. همین نکته شما را کنجکاو می‌کند تا به سمت غرفه بروید و اطلاعات بیشتری درباره آن به دست آورید. آن‌ها از ایده‌های مختلفی برای جلب توجه استفاده می‌کنند؛ استفاده از رنگ‌ها و المان‌های بصری یا تبلیغات کنجکاوکننده روش‌هایی است که برای این کار در پیش می‌گیرند. تماشای دکوراسیون این غرفه‌ها برای بازدیدکننده‌ها جذاب است؛ به همین خاطر حتی برای چند ثانیه هم که شده در مقابل آن‌ها توقف می‌کنند.

برای طراحی دکوراسیون جذاب همیشه لازم نیست هزینه زیادی صرف کنید. اگر کمی خلاقیت داشته باشید، با ابزارهای ساده‌ای مثل استندهای تبلیغاتی، بنر، پوستر، میز کانتر نمایشگاهی یا سایر ابزارهای ارزان قیمت می‌توان دکوراسیون خلاقانه‌ای طراحی کرد که توجه مخاطبان را جلب می‌کند.

exhibition-counter-table

2. تعامل موثر با بازدیدکننده‌ها

مدیران غرفه‌های پربازدید یک راز نمایشگاه را خوب می‌دانند: «وقتی تعداد زیادی بازدیدکننده در مقابل یک غرفه حضور داشته باشند، بازدیدکننده‌های دیگر را هم کنجکاو می‌کنند و آن‌ها نیز برای بازدید جلو می‌آیند.» آن‌ها برای استفاده از این راز و همچنین برای جذب بازدیدکننده‌ها و تبدیل آن‌ها به خریدار، تعامل موثری برقرار می‌کنند. با تعامل موثر هم مخاطب مدت زمان بیشتری در غرفه می‌ماند و هم اطلاعات کافی درباره محصول را به دست می‌آورد و راحت‌تر می‌تواند برای خرید تصمیم بگیرد. آن‌ها از ابزارهای مبتنی بر تکنولوژی و همچنین پرسنل آموزش‌دیده در زمینه مهارت‌های ارتباطی و مسلط بر محصول برای تعامل با بازدیدکننده‌ها استفاده می‌کنند.

3. پیگیری سرنخ‌ها بعد از نمایشگاه

مدیرهای غرفه‌های پربازدید معمولا راهی برای تماس دوباره با بازدیدکننده‌ها باز می‌کنند تا بعد از نمایشگاه آن‌ها را پیگیری کنند. اگر بازدیدکننده‌، محصولی خریداری کرده باشد، برای بررسی نظر او درباره محصول اطلاعات تماس را دریافت می‌کنند. اگر هم بازدیدکننده خریدی انجام نداده باشد و فقط فولدر، ساک دستی تبلیغاتی یا کاتالوگ محصولات را گرفته باشد، اطلاعات تماس او برای ارائه مشاوره یا ارائه پیشنهادات ویژه خرید دریافت می‌شود. در نتیجه بعد از نمایشگاه، برند مورد نظر می‌تواند با بازدیدکننده‌ها ارتباط برقرار کند و با پیگیری سرنخ‌ها آن‌ها را برای خرید ترغیب کند.